webshop menü
No slides found.

Az immáron 45 éves múltra visszatekintő, amerikai Maxxis International kerékpár, motor majd autó gumikat gyárt.

A világ 10 legnagyobb gumigyártója (130 országban több, mint 30.000 alkalmazottal) között szereplő márka hitvallása, hogy csak hosszas tesztelést követően indítja gyártósorra a termékeit, melyeket a hivatalos tesztközpontokon kívül számos sportoló próbál ki és osztja meg véleményét a fejlesztőkkel.

1967-ben, kerékpáros gumikkal kezdődött minden. Az azóta eltelt több, mint 4 évtizedben a világ vezető kerékpárgumi gyártójává nőtte ki magát a Maxxis.

Főleg az MTB világában találkozhatunk számtalanszor a gumiperemen rikító narancssárga logóval, melyet a legnagyobbak, köztük személyes kedvencünk, a többszörös világ és olimpia bajnok Nino Schurter is használ.

Apropó Nino Schurter, felsorolni is nehéz lenne a Maxxis gumikat használó versenyzőket akár XC, CX, BMX vagy klasszikus országútiról van szó. Annyi biztos, hogy csapat-szinten is megvannak az oszlopos felhasználók, mint a Santa Cruz Syndicate, Scott 3-Rox Racing, Kona Gravity Team.

Minőség, teljesítmény, variálhatóság és folyamatos fejlesztések teszik egyedülállóan profivá a Maxxis gumikat legyen szó versenyről a hegyen, országúton vagy akár túráról, minden terepre.

Érdemes a 2020-as katalógust lapozgatni, mert kiderül belőle, hogy milyen szinten van alternatíva, bármilyen terepen vagy kondíciók között kerékpározunk.

A gyártói oldal itt érhertő el.