webshop menü
No slides found.

A Wahoo termékeit azért szeretjük, mert amellett, hogy professzionális sportolói igényeknek is megfelelnek, rendkívül felhasználóbarát módon kezelhetjük az eszközöket.

A Wahoo-t egy friss szemléletmódú, innovatív cégnek ismertük meg, akik – hozzánk hasonlóan – mindig a tökéletességre törekednek termékeik és szolgáltatásaik fejlesztésekor, és ezzel a szemléletmóddal mi is teljes szívből azonosulni tudunk.

Számos Wahoo termékkel gyűjtöttünk már saját tapasztalatot is, ezeket megtalálod folyamatosan frissülő blogunkban. A cég méltán híres ELEMNT kerékpáros komputereiről, KICKR okosgörgőiről, TICKR pulzusmérő pántjairól.

A külföldről vásárolt Wahoo termékek esetleges garanciális problémáját csak a származási országba visszaküldve lehet orvosolni, ami egy KICKR Core vagy például a KICKR Bike esetében jelentősen megbonyolítaná az ügymenetet. Cégünk hivatalos Wahoo viszonteladó partner, ezért ha tőlünk vásárolsz, nemcsak szakértő kiszolgálást kapsz, hanem akadálymentes ügyintézést is egy esetleges garanciális probléma esetén.