Onewheel Pint Rail Guards

Raktáron

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

35 Euro

Ha már van egy Onewheel Pint deszkád és már fendert is beszereztél hozzá, akkor egy védőfóliával még egyedibbé teheted azt. Emellett védelmet is nyújt. Kell ennél több? A deszkád és Te így még inkább egy hullámhosszon lesztek!

Raktáron lévő színeink:

  • Dijon
  • Fluorescent Orange
  • Mint

Mivel mi is lelkes onewheelesek vagyunk, így büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon csak az APPSolute Sport kínálatában érhetők el a Onewheeltermékek!

A Onewheel nagy hangsúlyt fektek rá, hogy az amúgy is egyedi termékeit még egyeibbé tehesd, illetve a stílusodnak megfelelően alakítsd. A Onewheel Pint megjelenése már önmagában is odavonza a tekinteteket, de ha még fenderrel vagy a szegélyeket védő színes fóliával is kiegészíted, biztosan nem találkozol vele szembe az utcán.

Persze a design mellett funkcionális szempontból is fontos, mert ahogy a nevében is benne van, megvédi a deszkát a kosztól, nedvességtől, illetve a karcoktól.

Nem nehéz felhelyezni a fóliákat, csak arra kell figyelni, hogy az előre kialakított helyeknek megfelelően illeszzük a deszkára. Illetve előtte tisztítsuk meg, hogy sem por, sem pedig nedvesség ne legyen alatta.

Az alábbi videóban egytől-egyig megmutatja a onewheeles srác, hogy miként kell felragasztani a fóliákat, érdemes megnézni, mert legalább biztosak lehetünk mi és hová megy.

Érdekelhetnek még…

Úgy véljük, hogy ezek a termékek is érdekesek lehetnek számodra.

Onewheel_Pint Fender

Onewheel Pint Fender

Raktáron
Onewheel_Pint
Tesztelhető!

Onewheel Pint – egykerekű elektromos gördeszka

Raktáron

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274