Onewheel+ XR Rail Guards

Raktáron

45 Euro

Ha már van egy Onewheel+ XR deszkád és már fendert is beszereztél hozzá, előbb-utóbb az oldalsó védőfólia is sorra kerül. És nem csak védelmi szempontból, sőt, inkább a személyre szabott design miatt. A deszkád és Te így még inkább egy hullámhosszon lesztek!

Készleten “Coral” színben.

Mivel mi is lelkes onewheelesek vagyunk, így büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon csak az APPSolute Sport kínálatában érhetők el a Onewheeltermékek!

A Onewheel nagy hangsúylt fektek rá, hogy az amúgy is egyedi termékeit még egyeibbé tehesd, illetve a stílusodnak megfelelően alakítsd. A Onewheel+ XR megjelenése már önmagában is odavonza a tekinteteket, de ha még fenderrel vagy a szegélyeket védő színes fóliával is kiegészíted, biztosan nem találkozol vele szembe az utcán.

Persze a design mellett funkcionális szempontból is fontos, mert ahogy a nevében is benne van, megvédi a deszkát a kosztól, nedvességtől, illetve a karcoktól.

Nem nehéz felhelyezni a fóliákat, csak arra kell figyelni, hogy az előre kialakított helyeknek megfelelően illeszzük a deszkára. Illetve előtte tisztítsuk meg, hogy sem por, sem pedig nedvesség ne legyen alatta.

Az alábbi videóban egytől-egyig megmutatja a onewheeles srác, hogy miként kell felragasztani a fóliákat, érdemes megnézni, mert legalább biztosak lehetünk mi és hová megy. Ja, és ne zavarjon meg, hogy Pint sapkája van, egy XR-ra ragasztgat:

A hivatalos gyártói oldalt itt éred el.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274