Onewheel GT S-Series – egykerekű elektromos gördeszka

1 399 900 Ft — 3 850.00   

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A Onewheel GT S-Seriest teljesen újratervezték, hogy elősegítsék a haladást. Az S-Series hajtáslánc-architektúrájának magja egy új, iparágvezető 113 V-os hajtáslánc, amely 50%-kal nagyobb feszültséggel rendelkezik, mint a Onewheel GT, és fenomenális nyomatékot biztosít.

  Mivel mi is lelkes Onewheel-esek vagyunk, büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon csak az APPSolute Sport kínálatában érhetők el a Onewheel termékek!

  Vásárlás előtt nálunk ki is próbálhatod a deszkákat, és mivel napi szinten használjuk azokat, hasznos tippeket is tudunk adni, illetve megmutatjuk, miként használhatod a gyári applikációt. Szóval érdemes személyesen érdeklődnöd!

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség
  🇪🇺

  Ennek a terméknek az árát euróban is megadtuk, és a Te döntésed, hogy melyik pénznemben fizetsz érte. A megrendelés leadásakor a rendszerünk forinttal számol, ezért ha euróval fizetnél, kérjük, jelezd számunkra.

  Amennyiben nem látsz forintosított árat, kérjük, adj le egy rendelést, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

  A Onewheel GT S-Seriest teljesen újratervezték, hogy elősegítsék a haladást. Az S-Series hajtáslánc-architektúrájának magja egy új, iparágvezető 113 V-os hajtáslánc, amely 50%-kal nagyobb feszültséggel rendelkezik, mint a Onewheel GT, és fenomenális nyomatékot biztosít.

  Onewheel-GT-S-Series forest

  A hatótáv

  Egy töltéssel akár 40 km-es távot is képesek lehetünk megtenni elektromos egykerekű gördeszkánkkal. Ez sokkal több mint a jelenleg piacon lévő modellek által megtehető út (kivéve a Onewheel GT bámulatos 52km-es hatótávja).

  Sebesség és erő

  Teljesen újratervezett hajtás és 115V  feszültségű motor, nagyobb nyomatékot és teljesítmény kínál. A GT S-Series végsebessége akár a 40 km/h is elérheti. Minden terephez a lehető legjobb teljesítményt nyújtja majd a deszkánk.

  Onewheel-GT-S-Series Dirt Web

  Biztonság

  Ekkora nyomaték mellett stabil lábakra is szükség van. Ehhez szükséges tapadás is biztosítva van az újratervezett footpad-nek köszönhetően. Kényelmesebb, homorúbb footpad-kialakítása, amely 5 mm-rel csökkenti a hasmagasságot, hogy a versenyzőknek nagyobb kontrollt és magabiztosságot biztosítson.

  Onewheel-GT-S-Series Footpad

  Hordozható?

  Biztosra mondhatjuk hogy igen. Csak ugy mint a Onewheel GT-n ugy az S-Series-en is találkozhatunk a gyárilag felszerelt Maghandle Pro-val. Így ugyanazt el tudjuk mondani mint a Pint vagy a Pint X esetében, hogy ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk a deszkánkon folytatni az utat (bár ritka az ilyen alkalom), egyszerűen csak kézbe kell venni és türelmesen kivárni a következő lehetőséget a gurulásra.

  Specifikáció

  Hatótáv egy töltésselmax. 26-40 km
  Maximális sebesség40 km/h
  Maximális dőlésszög30°
  TeljesítményS-Series Tuned Hypercore® agymotor
  Kerékméret11.5 x 7 – 6.5 inch
  Töltési idő Home Charger-rel150 perc
  Töltési idő Hyper Charger-rel80 perc
  Tömeg15 kg

   

  Mi van a GT S – Series dobozában?

  • Onewheel GT S – Series elektromos egykerekű gördeszka
  • Fekete Maghadnle Pro
  • Standard Onewheel GT-S töltő
  • Használati útmutató

  Ha kíváncsi vagy a Onewheel GT S-Series hivatalos gyártói oldalára, akkor itt megtalálhatod.

  Buy or rent a Onewheel in Budapest

  Are you looking for Onewheel products but you can not buy these in your country?

  We can ship Onewheel boards and acessories not only to Hungary but also to the following countries: Bosnia and Herzegovina, Croatia, Montenegro, Romania, Serbia, Slovenia.

  Of course you can also visit our store in Budapest and rent a Onewheel for test ride before buying it. Or if you would explore Budapest on Onewheel: https://www.instagram.com/onewheelguide/

  Please do not hesitate to contact us for more info: sport@appsolute.hu

  Onewheel Belgrade, Bucharest, Ljubljana, Podgorica, Sarajevo, Zagreb

  Érdekelhetnek még…

  Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

  Onewheel Pint X Powder Blue gördeszka

  Onewheel Pint X – egykerekű elektromos gördeszka

  664 990 Ft
  Kosárba teszem

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274