Onewheel GT – egykerekű elektromos gördeszka

Induló ár: 1 077 990 Ft2 800 

Utak?! Ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra! – hangzik el Brown professzor szájából a Vissza a jövőbe című filmben. A Onewheel GT igaz nem egy légdeszka, de szerintünk beleillik az általuk is látott jövőképbe.

Mivel mi is lelkes Onewheel-esek vagyunk, büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon csak az APPSolute Sport kínálatában érhetők el a Onewheel termékek!

Vásárlás előtt nálunk ki is próbálhatod a deszkákat, és mivel napi szinten használjuk azokat, hasznos tippeket is tudunk adni, illetve megmutatjuk, miként használhatod a gyári applikációt. Szóval érdemes személyesen érdeklődnöd!

Gumi típusa


Mennyiség

Mit jelent(het) a GT?

Első hallásra mindenkinek az autók ugranak be ezen “szó” hallatán, hogy GT. Mint ismeretes a GT jelőlés minden esetben egy sportos nagy túraautót jelöl (Grand Touring, Gran Turismo). Maga a kifejezés a XVII. századig nyúlik vissza, amikor a nemesi fiatalok európai körutazásokra indultak el, ezzel kibővítve tanulmányaikat. Ezeknek a nagy utazásoknak Grand Tour volt a neve. Hivatalos leírást erről nem találtunk a gyártó oldalán, de szerintünk ezen dolgok is állhatnak a Onewheel GT elnevezése hátterében.

Mit tud és mitől lesz a Onewheel GT egyedi?

A Onewheel Kalifornia államban található Santa Cruz-i központjában a terv az volt, hogy alkossanak egy deszkát ami hatótávban sokkal többet bírjon és gyorsabb is legyen, mint az elődei. Ráadásul, szinte bármilyen terepen használható legyen. Ezen szempontok vezettek a GT megalkotásához.

A hatótáv

Egy töltéssel akár 52 km-es távot is képesek lehetünk megtenni elektromos egykerekű gördeszkánkkal. Ez sokkal több mint a jelenleg piacon lévő modellek által megtehető út, sőt egyéb közlekedési eszközök hatótávját is könnyű szerrel felülmúlja. Búcsút inthetsz a mindennapi töltéseknek.

Sebesség és erő

Teljesen újratervezett, magasabb feszültségű motor, nagyobb nyomaték, dinamikus és 3 lóerős teljesítmény. A GT végsebessége akár a 32 km/h is elérheti. Minden sebességhez a lehető legjobb teljesítményt kínálja majd a deszkánk. 

Onewheel GT teljesítménygörbe

A Onewheel GT teljesítménygörbéje az előző modellekéhez képest

Biztonság

Ekkora erő mellett stabil lábakra is szükség van. Ehhez szükséges tapadás is biztosítva van az újratervezett footpad-nek köszönhetően. Konkáv kialakítása által a lábunk jobban “bele helyekzedik” a deszkába. Ezen felül a gyártó úgy fogalmaz “grippier grip tape”, szabad fordításban tapadóbb tapadó felületet alkottak meg, így minden helyzetben biztosan állhatsz a deszkádon. Ezáltal könyebb és stabilabb irányítást eredményezve.

Hordozható?

Biztosra mondhatjuk hogy igen. Nagy hátrányt dolgozott le a Onewheel GT azáltal, hogy gyárilag rá szerelt Maghandle Pro-val érkezik. Így ugyanazt el tudjuk mondani mint a Pint vagy a Pint X esetében, hogy ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk a deszkánkon folytatni az utat (bár ritka az ilyen alkalom), egyszerűen csak kézbe kell venni és türelmesen kivárni a következő lehetőséget a gurulásra.

Specifikáció

Hatótáv egy töltésselmax. 52 km
Maximális sebesség32 km/h
Maximális dőlésszög30°
Teljesítmény750 Watt Hypercore® agymotor
Kerékméret11.5 x 6.5 inch (mindkét típusú gumi esetében)
Töltési idő Home Charger-rel200 perc
Töltési idő Hyper Charger-rel90 perc
Tömeg16.33 kg

Mi van a GT dobozában?

  • Onewheel GT elektromos egykerekű gördeszka
  • Sötétszürke bumper
  • Fekete Maghadnle Pro
  • Standard Onewheel GT töltő
  • Használati útmutató

Az alábbi videóban alaposan szemügyre veheted és mégjobban megismerheted az újonnan megjelent deszkákat:

Reméljük, hogy a Onewheel GT-ről is tudunk majd hasonló beszámolókat írni, mint a jelenleg használatban lévő deszkáinkról. Ha érdekelnek korábbi cikkjeink, itt és itt elérheted azokat.

Ha kíváncsi vagy a Onewheel GT hivatalos gyártói oldalára, akkor itt megtalálhatod.

Buy or rent a Onewheel in Budapest

Are you looking for Onewheel products but you can not buy these in your country?

We can ship Onewheel boards and acessories not only to Hungary but also to the following countries: Bosnia and Herzegovina, Croatia, Montenegro, Romania, Serbia, Slovenia.

Of course you can also visit our store in Budapest and rent a Onewheel for test ride before buying it. Or if you would explore Budapest on Onewheel: https://www.instagram.com/onewheelguide/

Please do not hesitate to contact us for more info: sport@appsolute.hu

Onewheel Belgrade, Bucharest, Ljubljana, Podgorica, Sarajevo, Zagreb

Érdekelhetnek még…

Kézzel válogatott kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

Onewheel Pint X Powder Blue gördeszka

Onewheel Pint X – egykerekű elektromos gördeszka

712 490 Ft — 1 850 
Kosárba teszem

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274