webshop menü

Onewheel GT – egykerekű elektromos gördeszka

999 990 Ft2 650 

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Készletről elérhető modellek

  • Bordázott felületű (Terepgumi)1 080 890 Ft

  Utak?! Ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra! – hangzik el Brown professzor szájából a Vissza a jövőbe című filmben. A Onewheel GT igaz nem egy légdeszka, de szerintünk beleillik az általuk is látott jövőképbe.

  Mivel mi is lelkes Onewheel-esek vagyunk, büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon csak az APPSolute Sport kínálatában érhetők el a Onewheel termékek!

  Vásárlás előtt nálunk ki is próbálhatod a deszkákat, és mivel napi szinten használjuk azokat, hasznos tippeket is tudunk adni, illetve megmutatjuk, miként használhatod a gyári applikációt. Szóval érdemes személyesen érdeklődnöd!

  Gumi típusa


  Mennyiség
  🇪🇺

  Ennek a terméknek az árát euróban is megadtuk, és a Te döntésed, hogy melyik pénznemben fizetsz érte. A megrendelés leadásakor a rendszerünk forinttal számol, ezért ha euróval fizetnél, kérjük, jelezd számunkra.

  Amennyiben nem látsz forintosított árat, kérjük, adj le egy rendelést, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

  Mit jelent(het) a GT?

  Első hallásra mindenkinek az autók ugranak be ezen „szó” hallatán, hogy GT. Mint ismeretes a GT jelőlés minden esetben egy sportos nagy túraautót jelöl (Grand Touring, Gran Turismo). Maga a kifejezés a XVII. századig nyúlik vissza, amikor a nemesi fiatalok európai körutazásokra indultak el, ezzel kibővítve tanulmányaikat. Ezeknek a nagy utazásoknak Grand Tour volt a neve. Hivatalos leírást erről nem találtunk a gyártó oldalán, de szerintünk ezen dolgok is állhatnak a Onewheel GT elnevezése hátterében.

  Mit tud és mitől lesz a Onewheel GT egyedi?

  A Onewheel Kalifornia államban található Santa Cruz-i központjában a terv az volt, hogy alkossanak egy deszkát ami hatótávban sokkal többet bírjon és gyorsabb is legyen, mint az elődei. Ráadásul, szinte bármilyen terepen használható legyen. Ezen szempontok vezettek a GT megalkotásához.

  A hatótáv

  Egy töltéssel akár 52 km-es távot is képesek lehetünk megtenni elektromos egykerekű gördeszkánkkal. Ez sokkal több mint a jelenleg piacon lévő modellek által megtehető út, sőt egyéb közlekedési eszközök hatótávját is könnyű szerrel felülmúlja. Búcsút inthetsz a mindennapi töltéseknek.

  Sebesség és erő

  Teljesen újratervezett, magasabb feszültségű motor, nagyobb nyomaték, dinamikus és 3 lóerős teljesítmény. A GT végsebessége akár a 32 km/h is elérheti. Minden sebességhez a lehető legjobb teljesítményt kínálja majd a deszkánk. 

  Onewheel GT teljesítménygörbe

  A Onewheel GT teljesítménygörbéje az előző modellekéhez képest

  Biztonság

  Ekkora erő mellett stabil lábakra is szükség van. Ehhez szükséges tapadás is biztosítva van az újratervezett footpad-nek köszönhetően. Konkáv kialakítása által a lábunk jobban „bele helyekzedik” a deszkába. Ezen felül a gyártó úgy fogalmaz „grippier grip tape”, szabad fordításban tapadóbb tapadó felületet alkottak meg, így minden helyzetben biztosan állhatsz a deszkádon. Ezáltal könyebb és stabilabb irányítást eredményezve.

  Hordozható?

  Biztosra mondhatjuk hogy igen. Nagy hátrányt dolgozott le a Onewheel GT azáltal, hogy gyárilag rá szerelt Maghandle Pro-val érkezik. Így ugyanazt el tudjuk mondani mint a Pint vagy a Pint X esetében, hogy ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk a deszkánkon folytatni az utat (bár ritka az ilyen alkalom), egyszerűen csak kézbe kell venni és türelmesen kivárni a következő lehetőséget a gurulásra.

  Specifikáció

  Hatótáv egy töltésselmax. 52 km
  Maximális sebesség32 km/h
  Maximális dőlésszög30°
  Teljesítmény750 Watt Hypercore® agymotor
  Kerékméret11.5 x 6.5 inch (mindkét típusú gumi esetében)
  Töltési idő Home Charger-rel200 perc
  Töltési idő Hyper Charger-rel90 perc
  Tömeg16.33 kg

  Mi van a GT dobozában?

  • Onewheel GT elektromos egykerekű gördeszka
  • Sötétszürke bumper
  • Fekete Maghadnle Pro
  • Standard Onewheel GT töltő
  • Használati útmutató

  Az alábbi videóban alaposan szemügyre veheted és mégjobban megismerheted az újonnan megjelent deszkákat:

  Reméljük, hogy a Onewheel GT-ről is tudunk majd hasonló beszámolókat írni, mint a jelenleg használatban lévő deszkáinkról. Ha érdekelnek korábbi cikkjeink, itt és itt elérheted azokat.

  Ha kíváncsi vagy a Onewheel GT hivatalos gyártói oldalára, akkor itt megtalálhatod.

  Buy or rent a Onewheel in Budapest

  Are you looking for Onewheel products but you can not buy these in your country?

  We can ship Onewheel boards and acessories not only to Hungary but also to the following countries: Bosnia and Herzegovina, Croatia, Montenegro, Romania, Serbia, Slovenia.

  Of course you can also visit our store in Budapest and rent a Onewheel for test ride before buying it. Or if you would explore Budapest on Onewheel: https://www.instagram.com/onewheelguide/

  Please do not hesitate to contact us for more info: sport@appsolute.hu

  Onewheel Belgrade, Bucharest, Ljubljana, Podgorica, Sarajevo, Zagreb

  Érdekelhetnek még…

  Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

  Onewheel Pint X Powder Blue gördeszka

  Onewheel Pint X – egykerekű elektromos gördeszka

  664 990 Ft
  Kosárba teszem

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274