Onewheel Pint Rail Guards

Raktáron

Induló ár: 12 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

35 € – fizethetsz euróban is!

Ha már van egy Onewheel Pint deszkád és már fendert is beszereztél hozzá, akkor egy védőfóliával még egyedibbé teheted azt. Emellett védelmet is nyújt. Kell ennél több? A deszkád és Te így még inkább egy hullámhosszon lesztek!

Raktáron lévő színeink:

  • Dijon
  • Fluorescent Orange
  • Mint

Mivel mi is lelkes onewheelesek vagyunk, így büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon csak az APPSolute Sport kínálatában érhetők el a Onewheeltermékek!

Szín


Mennyiség

A Onewheel nagy hangsúlyt fektek rá, hogy az amúgy is egyedi termékeit még egyeibbé tehesd, illetve a stílusodnak megfelelően alakítsd. A Onewheel Pint megjelenése már önmagában is odavonza a tekinteteket, de ha még fenderrel vagy a szegélyeket védő színes fóliával is kiegészíted, biztosan nem találkozol vele szembe az utcán.

Persze a design mellett funkcionális szempontból is fontos, mert ahogy a nevében is benne van, megvédi a deszkát a kosztól, nedvességtől, illetve a karcoktól.

Nem nehéz felhelyezni a fóliákat, csak arra kell figyelni, hogy az előre kialakított helyeknek megfelelően illeszzük a deszkára. Illetve előtte tisztítsuk meg, hogy sem por, sem pedig nedvesség ne legyen alatta.

Az alábbi videóban egytől-egyig megmutatja a onewheeles srác, hogy miként kell felragasztani a fóliákat, érdemes megnézni, mert legalább biztosak lehetünk mi és hová megy.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274