Onewheel Pint X Bumper

Induló ár: 23 490 Ft59 

Ha már van egy Onewheel Pint X a talpaid alatt, elég egyedi cuccal gurulsz. Ráadásul van egy nagyon jó hírünk! Most már a deszkán lévő Bumper-t is saját magad ízlésére tudod alakítani. Így megalkotva a legegyedibb deszkát a közösségben.

Mivel mi is lelkes onewheelesek vagyunk, így büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon csak az APPSolute Sport kínálatában érhetők el a Onewheeltermékek!

Szín


Mennyiség

Életünk során, néha falakba ütközünk. Persze itt most nem erről van szó, hogy egyenesen nekimegyünk egynek a Onewheel Pint X deszkánkkal, de sajnos történnek balesetek. Ezek legnagyobb kárát a “lökhárító” szenvedi meg. Plusz ugye amikor megállsz, akkor is ez felel azért hogy ne a deszkát “verd” az aszfalthoz, hanem ezt a műanyag részt. Ezáltal persze ez képes egy idő után elkopni, elhasználódni. Azon felül hogy véd, még egyedileg is ki tudod választani a Onewheel Pint X Bumper színét, ezáltal a lehető legegyedibb deszkával tudsz gurulni. Legyél a legváltozatosabb Pint X tulajdonosa. A Onewheel Pint X Bumper applikálása gyerekjáték lesz, ha már képzett vagy korábbi Pint deszkád által. Ha pedig új onewheeler vagy, akkor a lenti videó biztosan segítségedre lesz ebben.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274