Onewheel Pint X Rail Guards

18 490 Ft50 

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Legyen a tiéd, és védd stílusosan a deszkádat a vadonatúj, ultrafriss Onewheel Pint X Rail Guards segítségével. Ha csak fel szeretnéd dobni a kinézetét, vagy már kezd kissé megviselt lenni, csak dobj fel egy új Rail Guard-ot és máris olyan mintha új lenne!

Az erős ragasztóval ellátott és vastag műanyagból készült Pint X Rail Guards megvédi Onewheel-edet a legdurvább karcoktól és horzsolásoktól. 

Szín


Mennyiség

A Onewheel-nél nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az amúgy is egyedi termékeit még egyeibbé tehesd, illetve a stílusodnak megfelelően alakítsd. A Onewheel Pint X megjelenése már önmagában is odavonza a tekinteteket, de ha még fenderrel vagy a szegélyeket védő színes fóliával is kiegészíted, biztosan nem találkozol vele szembe az utcán. Javasoljuk hogy deszkád védelme érdekében szerezd be 16 különböző színben megjelelnt saját Pint X Rail Guards termékedet.

Persze a design mellett funkcionális szempontból is fontos, mert ahogy a nevében is benne van, megvédi a deszkát a kosztól, nedvességtől, illetve a karcoktól.

Nem nehéz felhelyezni a fóliákat, csak arra kell figyelni, hogy az előre kialakított helyeknek megfelelően illeszzük a deszkára. Illetve előtte tisztítsuk meg, hogy sem por, sem pedig nedvesség ne legyen alatta.

Az alábbi videóban egytől-egyig megmutatja a onewheeles srác, hogy miként kell felragasztani a fóliákat, érdemes megnézni, mert legalább biztosak lehetünk mi és hová megy.

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274