webshop menü

Onewheel Pint Bumper

19 890 Ft50 

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  50 € – fizethetsz euróban is!

  Ha már van egy Onewheel Pint a talpaid alatt, elég egyedi cuccal gurulsz. Ráadásul van egy nagyon jó hírünk! Most már a deszkán lévő Bumper-t is saját magad ízlésére tudod alakítani. Így megalkotva a legegyedibb deszkát a közösségben.

  Mivel mi is lelkes onewheelesek vagyunk, így büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon csak az APPSolute Sport kínálatában érhetők el a Onewheeltermékek!

  Szín


  Mennyiség
  🇪🇺

  Ennek a terméknek az árát euróban is megadtuk, és a Te döntésed, hogy melyik pénznemben fizetsz érte. A megrendelés leadásakor a rendszerünk forinttal számol, ezért ha euróval fizetnél, kérjük, jelezd számunkra.

  Amennyiben nem látsz forintosított árat, kérjük, adj le egy rendelést, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

  Életünk során néha falakba ütközünk. Persze itt most nem erről van szó, hogy egyenesen nekimegyünk egynek Onewheel Pint deszkánkkal, de sajnos történnek balesetek. Ezek legnagyobb kárát a „lökhárító” szenvedi meg. Plusz ugye amikor megállsz, akkor is ez felel azért hogy ne a deszkát verd az aszfalthoz hanem ezt a műanyag részt. Ezáltal persze ez képes egy idő után elkopni, elhasználódni. Azon felül hogy véd, még egyedi színeket is tudsz választani, ezáltal a lehető legegyedibb deszkával tudsz gurulni a többi onewheelessel.

   

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  További információ

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274