Onewheel+ XR Rail Guards

Raktáron

Induló ár: 16 990 Ft

45 € – fizethetsz euróban is!

Ha már van egy Onewheel+ XR deszkád és már fendert is beszereztél hozzá, előbb-utóbb az oldalsó védőfólia is sorra kerül. És nem csak védelmi szempontból, sőt, inkább a személyre szabott design miatt. A deszkád és Te így még inkább egy hullámhosszon lesztek!

Raktáron lévő színeink:

  • Dark Olive
  • Fluorescent Yellow
  • White

Mivel mi is lelkes onewheelesek vagyunk, így büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon csak az APPSolute Sport kínálatában érhetők el a Onewheeltermékek!

Szín


Mennyiség

A Onewheel nagy hangsúylt fektek rá, hogy az amúgy is egyedi termékeit még egyeibbé tehesd, illetve a stílusodnak megfelelően alakítsd. A Onewheel+ XR megjelenése már önmagában is odavonza a tekinteteket, de ha még fenderrel vagy a szegélyeket védő színes fóliával is kiegészíted, biztosan nem találkozol vele szembe az utcán.

Persze a design mellett funkcionális szempontból is fontos, mert ahogy a nevében is benne van, megvédi a deszkát a kosztól, nedvességtől, illetve a karcoktól.

Nem nehéz felhelyezni a fóliákat, csak arra kell figyelni, hogy az előre kialakított helyeknek megfelelően illeszzük a deszkára. Illetve előtte tisztítsuk meg, hogy sem por, sem pedig nedvesség ne legyen alatta.

Az alábbi videóban egytől-egyig megmutatja a onewheeles srác, hogy miként kell felragasztani a fóliákat, érdemes megnézni, mert legalább biztosak lehetünk mi és hová megy. Ja, és ne zavarjon meg, hogy Pint sapkája van, egy XR-ra ragasztgat:

A hivatalos gyártói oldalt itt éred el.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274