Onewheel+ XR – egykerekű elektromos gördeszka

728 490 Ft — 1 750 

Érdeklődj csomagajánlatunk iránt!

Új szint, aszfalt vagy terep, szinte mindegy. Marty McFly légdeszkáján érezheted magad, ha ilyennel gurulsz, bárhol is járj.

Mivel mi is lelkes onewheelesek vagyunk és napi szinten gurulunk velük, így büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon csak az APPSolute Sport kínálatában érhetők el a Onewheel termékek!

Vásárlás előtt nálunk ki is próbálhatod és mivel elég jól ismerjük a deszkákat, hasznos tippekket tudunk adni, illetve megmutatjuk, miként használhatod a gyári applikációt. Szóval érdemes személyesen érdeklődnöd :)

 

🇪🇺

Ennek a terméknek az árát euróban is megadtuk, és a Te döntésed, hogy melyik pénznemben fizetsz érte. A megrendelés leadásakor a rendszerünk forinttal számol, ezért ha euróval fizetnél, kérjük, jelezd számunkra.

Amennyiben nem látsz forintosított árat, kérjük, adj le egy rendelést, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

Raktáron


Mennyiség

A Onewheel+ XR esetében a kaliforniai gyártó úgy fogalmaz, hogy “snowboardozz egész évben, rázd fel a városi közlekedésed és közben próbáld levakarni a mosolyt az arcodról”.

Az XR kétségkívül egy mindenes elektromos egy-nagykerekű gördeszka, amit talajtól függetlenül tudsz használni, legyen szó aszfaltról vagy erdei ösvényekről. Irányító nélkül gyorsíthatsz és állhatsz meg, csupán az egyensúlyodat kell a helyére tenned.

Az első fehér és hátsó piros LEDsornak köszönhetően nem csak látszódni fogsz, hanem design szempontból is odavonzod a tekinteteket.

Onewheel_image

A Onewheel székhelye a Kalifornia államban található Santa Cruz, amely méltán híres a szörfről, gördeszkázásról, vagy az általunk is imádott MTB sportról. A XR egy életérzés, ami a szörfre emlékeztető súlytalan siklással garantálja az egyedi élményt.

Specifikáció

 • Megtehető távolság egy töltéssel: max. 29 km
 • Sebesség: max. 32 km/h
 • Dőlésszög: max. 30%
 • Teljesítmény: 750 watt Hypercore agymotor
 • Kerékméret: 11.5 x 6.5-6
 • Töltési idő maxiumra: 110 perc
 • Súly: 12.5 kg

Gurulási módok

A Onewheel+ XR-nál, az alábbi hat mód közül választhatunk. Ezek közöl bekapcsolás után mindig a legutoljára használt az aktív. Fontos megjegyezni, hogy a módokhoz tartozó végsebességet pont az adott mód szerint lehet elérni, ha szükséges. Pontosabban fogalmazva úgy adagolja az XR a sebességet, hogy a választásod szerinti módban a legtöbbet ki tudd hozni belőle.

 • SEQUOIA módban a deszka jól kezelhető és irányítható. Pont ezért ajánlott a tanuló időszakot ezzel a móddal kezdeni és csak idővel rátérni a “haladókra”. A végsebesség itt 19km/h-ra van korlátozva, így kisebb az esélye, hogy kigurul alólad.
 • CRUZ mód az aranyközépút. Jól gyorsítható, technikás, de ennek ellnére biztos haladást enged. A végsebesség 24km/h, ami csupán 5 km/h-val több, mint a belépő Sequoia, de a deszkán állva ez nagyon sokat számít.
 • MISSION módot inkább terepen, döngölt földúton, ösvényeken érdemes választani. A térden itt nagyobb a terhelés és a hangsúly. A végsebesség már 30 km/h, szóval abszolút haladóknak ajánlott.
 • CUSTOM mód egy rendkívül gyors és “agresszív” haladást biztosít, 32 km/h a vége!
 • DELIRIUM mód egy új program, ami kb. reggelire megeszi az aszfaltot :). A végsebesség 32 km/h óra, ezért komoly odafigyelést igényel és gyakorlott deszkást.
 • ELEVATED módot kimondottan felfelé guruláshoz fejlesztette a gyártó, illetve ha valaki kicsit trükkösebben, egy arra alkalmas parkban próbálgatja a szárnyait. A végsebesség,  elsősorban a mászás miatt 30 km/h.

Mi van a dobozban?

 • Onewheel+ XR egykerekű gördeszka
 • Fekete ütközők
 • Standard Onewheel+ XR töltő
 • Használati útmutató

Applikáció

Számos adatot mérhetünk és tárolhatunk az elengedhetetlen gyári, Onewheel applikációval. Ha szeretnénk, akkor adatelemzést követően javíthatunk is a technikánkon, okulhatunk belőle, de egyszerűen csak használhatjuk és egy mosollyal nyugtázhatjuk a megtett kilométerek számát a nap végén.

Magáról az applikációról, illetve frissítésről, sok-sok feature-ről az alábbi cikkben írtunk hosszabban.

Összehasonlítás a Pint kistestvérrel:

ONEWHEEL PINTONEWHEEL XR
Gyorsaság26 km/h32 km/h
Teljesítmény750 watt750 watt
Megtehető távolságmax. 13 kmmax. 29 km
Súly10.5 kg12.5 kg
Töltési idő120 perc110 perc
SzínekSlate / SandBlue
Applikációs lehetőségIgenIgen
Dőlésszög30%30%
SimpleStop technológiaIgenNem
ApplikációStreetStreet / off-road
VilágításIgen, elöl/hátulIgen, elöl/hátul

A “deszka” bemutatkozó videója elég erősre sikerült, mármint ezután elég nehéz kibírni, hogy ne akarj azonnal rápattanni és csak gurulni, gurulni, gurulni…

A hivatalos gyárói oldalt az XR-ról itt tudod elérni.

Érdekelhetnek még…

Kézzel válogatott kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

Onewheel+ XR fender_black

Onewheel+ XR Fender

34 990 Ft
Opciók választása
Onewheel Pint
Bérelhető!

Onewheel Pint – egykerekű elektromos gördeszka

426 990 Ft — 1 175 
Kosárba teszem

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274