Akció!

COROS APEX MultiSport óra – 42mm

99 990 Ft109 990 Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk.

  Prémium minőség, hosszú üzemidő, széleskörű felhasználás és persze megfizethető ár. Ezekből a tulajdonságokból akarták megalkotni a tökéletes órát és nem túlzás azt állítani hogy a COROS APEX minden tényező alapján az egyik legkimelkedőbb a piacon.

  Szín


  Mennyiség

  Elképesztő üzemidő egy ekkora órában

  Hagyd otthon a töltőt, túl gyakran nem fog kelleni. Az APEX órát úgy tervezték hogy a csúcson is túl kitartson az akkumulátora. Normál GPS üzemmódban 25 órát, UltraMax GPS üzemmódban akár 80 órát, egyszerű óra módban pedig közel 24 napot is képes kibírni egy töltéssel. Az UltraMax beállításban az akkumulátort gondosan úgy tervezték meg hogy GPS segítségével a lehető legtovább kitartson.

   

  UltraMax GPS

  Az UltraMax GPS mód GPS-t, mozgásérzékelőket és saját algoritmusokat használ az akkumulátor élettartamának meghosszabbítására anélkül, hogy az a követési pontosság kárára menne. 120 másodpercenként kapcsol be a GPS 30 másodpercre majd a COROS Intelligent Stride algoritmusa a mozgásérzékelő szenzorok segítségével szimulája az utat a fennmaradó 90 másodpercre.

  Minden szabadtéri futás normál GPS módban és a kalibrált beltéri futás fejleszti az Intelligent Stride algoritmust, és javítja a következő futás edzésének nyomon követését, gyenge GPS jelviszonyok mellett.

  Erősen ajánlott az iránytű kalibrálása az UltraMax mód használata előtt.

  Prémium minőség

  Az APEX a letisztult kialakításnak köszönhetően remek kiegészítő a mindennapi életben és az edzések során is. A titánötvözetből és a rozsdamentes acélból készült keret mellett a zafírüveg felület felel a készülék teljeskörű védelméért.

  Roppant egyszerű kezelhetőség

  A képernyők közötti váltás néha zavaró tud lenni a hagyományos gombokkal, különösen az edzés közepén. A digitális tárcsával könnyedén navigálhatsz az APEX-ben, lehetővé téve, hogy a fontos dolgokra összpontosíts vagy nyomon kövesd jelenlegi teljesítményedet.

  Hatékony edzés sérülésmentesen

  A sérülések megelőzése érdekében elengedhetetlen az edzés helyes módja. Pontosan meg tudjuk határozni az általános erőfeszítést, állóképességi szintre (0-100) és edzéshatásra (0-6) lebontva. Ne terheld túl magad! A COROS Trainer értesít, hogy ideje pihenni, lassítani. Az erőfeszítés szintje és az edzéselőzmények alapján tippeket kapunk a regenerálódási időablakra vonatkozóan.

  Otthon a navigációban is

  Az Apex fel van vértezve a legfrissebb navigációs és nyomkövető funkciókkal is, hogy biztosan ne tévessz irányt. A kidolgozott rácsos megjelenítéssel és valós idejű menetirányról és magasságról szóló információkkal mindig a helyes úton fogsz haladni.

  Okos? De még mennyire

  Bemutatkozik a COROS egyedűlálló Intelligent Stride algoritmusa. Az óránk ha velünk van folyamatosan tanul, fejlődik. Futás közben rögzíti a személyes mozgástartományt, elkészíti a lépésmodellt. Így szinte pontos értékeket kapva beltéri vagy alagútban történő futás során is.

  A Te saját személyi edződ

  A COROS Training módnak a segítségével saját edzésterveket tudsz megalkotni vagy mások által létrehozottakat letölteni. Alkosd meg a saját programodat a COROS alkalmazáson belül futás, úszás, biciklizés vagy erőnléti edzés kategóriákban. Több mint 200 előre betöltött gyakorlatból tudod megalkotni a számodra legjobb tervet. Oszd meg a barátaiddal az alkalmazáson, e-mailen vagy a közösségi médián keresztül! Kövesd a profi sportolók és edzők által kiválasztott edzéseket, töltsd le a coros.com webhelyről az órádra.

  Maradj a pályán

  A normál pálya hossza 400 m, viszont miért tapasztalunk eltérést egy-egy körön? Mert lehetetlen ugyanazt a kört megfutni minden egyes pillanatban. Nem ugyanazon az íven futunk vagy nem pontosan úgy rakjuk le a lábunkat ahogy az előző körben. A COROS új Track Run módjának saját algoritmusa biztosítja, hogy a pályafutásod és az edzéseid pontosan legyenek mérve, függetlenül attól, hogy melyik sávot választod. 

  További információ

  Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274