COROS APEX Pro sportóra

184 990 Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk.

  Bemutatkozik a Best in Gear Award 2019 győztes órája az APEX Pro. Az akkumulátor élettartama 40+ óra is lehet, full GPS módban. A piac legjobban kinéző GPS-órája, nagyszerű alkalmazással, amely másodperceken belül szinkronizálható a Strava applikációval.

  Szín


  Mennyiség

  A profik választása

  A titániumból készült keret mellett a zafírüveg felület felel a készülék teljeskörű védelméért. Emellett 100 méterig vízálló, súlya mindössze 59 g szíjjal együtt. Az APEX Pro minden amire szükséged lehet a kalandjaid során.

  Az APEX Pro akkumulátoridőben is kiemelkedő teljesítményt nyújt, hiszen teljes GPS módban akár 40 órás üzemidőre is képes.

  UltraMax GPS üzemmódban akár 100 órát, egyszerű óra módban pedig közel 30 napot is képes kibírni egy töltéssel. Az UltraMax beállításban az akkumulátort gondosan úgy tervezték meg hogy GPS segítségével a lehető legtovább kitartson.

  UltraMax GPS

  Az UltraMax GPS mód GPS-t, mozgásérzékelőket és saját algoritmusokat használ az akkumulátor élettartamának meghosszabbítására anélkül, hogy az a követési pontosság kárára menne. 120 másodpercenként kapcsol be a GPS 30 másodpercre, majd a COROS Intelligent Stride algoritmusa a mozgásérzékelő szenzorok segítségével szimulája az utat a fennmaradó 90 másodpercre.

  Minden szabadtéri futás normál GPS módban és a kalibrált beltéri futás fejleszti az Intelligent Stride algoritmust, és javítja a következő futás edzésének nyomon követését, gyenge GPS jelviszonyok mellett.

  Erősen ajánlott az iránytű kalibrálása az UltraMax mód használata előtt.

  Túravezető egyenes a csuklódon

  Egész napos véroxigénszint monitorozás a csuklódon Altitude módban. Az APEX Pro, a VERTIX nyomdokaiba lépve azon órák közé tartozik amely óránként pontos információkat nyújt az akklimatizációs változásokról. Automatikusan értesít hogy mikor érdemes folytatni a mászást és hogy mikor szükséges alacsonyabb szinteket választani.

  A COROS az érintőkijelzős technológiát először az APEX Pro órában veti éles teszt alá. Ennek és a digitális tárcsának köszönhetően a navigáció minden eddiginél egyszerűbb lesz. Nagyítsd vagy kicsinyítsd, mozgasd jobbra-balra, fel-le a térképet hogy mindent részletesen megtekinthess!

  Fény az éjszakában

  Az Night Mode-nak köszönhetően te lehetsz az éjszakák ura. Míg a manuális beállítások a háttérvilágítás bekapcsolását eredményezik, ezzel szemben a Night Mode esetén folyamatosan meg van világítva az óraszámlap, de éppen csak annyira hogy a szükséges adatokat le tudd olvasni. Nem kell aggódni a ki-be kapcsolás fázis miatt sem, ha beállítod a naplemente és a napfelkelte idejét. Plusz nem befolyásolja a készülék üzemidejét sem.

  A Te saját személyi edződ

  A COROS Training módnak a segítségével saját edzésterveket tudsz megalkotni vagy mások által létrehozottakat letölteni. Alkosd meg a saját programodat a COROS alkalmazáson belül futás, úszás, biciklizés vagy erőnléti edzés kategóriákban. Több mint 200 előre betöltött gyakorlatból tudod megalkotni a számodra legjobb tervet. Oszd meg a barátaiddal az alkalmazáson, e-mailen vagy a közösségi médián keresztül! Kövesd a profi sportolók és edzők által kiválasztott edzéseket, töltsd le a coros.com webhelyről az órádra.

  Maradj a pályán

  A normál pálya hossza 400 m, viszont miért tapasztalunk eltérést egy-egy körön? Mert lehetetlen ugyanazt a kört megfutni minden egyes pillanatban. Nem ugyanazon az íven futunk vagy nem pontosan úgy rakjuk le a lábunkat ahogy az előző körben. A COROS új Track Run módjának saját algoritmusa biztosítja, hogy a pályafutásod és az edzéseid pontosan legyenek mérve, függetlenül attól, hogy melyik sávot választod. 

   

   

  További információ

  Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274