COROS PACE 2 Sportóra – nylon szíjjal

79 990 Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk.

  Okos, erős és tökéletes

  A COROS PACE 2 minden elképzelésünket felülmúlja. A világ legkönnyebb okosórája az edzésed tökéletes kelléke lesz. Ne habozz! Minden másodperc számít.

  Szín


  Mennyiség

  Kicsi, okos és persze roppant kitartó

  Csak könnyedén

  A COROS elkészítette minden idők legkönnyebb okos sportóráját. A nylon szíjjal együtt mindössze 29 g-ot, a szilikon szíjjal 35 g-ot nyomó PACE 2-t szinte nem is érzed edzés közben. Nem kell magadra nagyobb súlyt helyezned mint amekkorát muszáj.

  Az erő vele van

  A PACE 2 másfélszer gyorsabb processzort, ötször több RAM-ot és négyszer nagyobb tárhelyet kapott annak érdekében hogy minden edzés a lehető legtökéletesebb legyen. Ezen felül 50 méterig vízálló.

  Tudjuk hogy minden másodperc számít amikor a legjobbakkal versenyzel. Nem kell bajlódni a gombok nyomogatásával, használd egyszerűen a digitális tárcsát amivel könnyen tudsz olyan infomációkat figyelni mint a részeredményeid, pulzusod, az általad megtett távolság és még sok más.

  A PACE 2 óra méreteihez képest a legjobb üzemidővel rendelkezik a piacon Normál GPS üzemmódban 30 órát, UltraMax GPS üzemmódban akár 60 órát, egyszerű óra módban alap mérési funkciókkal pedig közel 20 napot is képes kibírni egy töltéssel. Az UltraMax beállításban az akkumulátort gondosan úgy tervezték meg, hogy GPS segítségével a lehető legtovább kitartson.

  UltraMax GPS

  Az UltraMax GPS mód GPS-t, mozgásérzékelőket és saját algoritmusokat használ az akkumulátor élettartamának meghosszabbítására anélkül, hogy az a követési pontosság kárára menne. 120 másodpercenként kapcsol be a GPS 30 másodpercre majd a COROS Intelligent Stride algoritmusa a mozgásérzékelő szenzorok segítségével szimulája az utat a fennmaradó 90 másodpercre.

  Minden szabadtéri futás normál GPS módban és a kalibrált beltéri futás fejleszti az Intelligent Stride algoritmust, és javítja a következő futás edzésének nyomon követését, gyenge GPS jelviszonyok mellett.

  Erősen ajánlott az iránytű kalibrálása az UltraMax mód használata előtt.

  A Te saját személyi edződ

  A COROS Training módnak a segítségével saját edzésterveket tudsz megalkotni vagy mások által létrehozottakat letölteni. Alkosd meg a saját programodat a COROS alkalmazáson belül futás, úszás, biciklizés vagy erőnléti edzés kategóriákban. Több mint 200 előre betöltött gyakorlatból tudod megalkotni a számodra legjobb tervet. Oszd meg a barátaiddal az alkalmazáson, e-mailen vagy a közösségi médián keresztül! Kövesd a profi sportolók és edzők által kiválasztott edzéseket, töltsd le a coros.com webhelyről az órádra.

  Tudj meg többet magadról

  Miután befejezel egy otthoni vagy konditermi edzést honnan tudod hogy minden izmodat amit szerettél volna eléggé megdolgoztad?

  A Muscle heatmap funkció ezt hivatott feltárni neked. Nézd meg edzés után, hogy milyen hatékonyan végezted a gyakorlatokat. Napi, heti és havi lebontásban is meg tudod figyelni a testedet, ezáltal sokkal jobban tudsz célzottan edzeni.

  Fény az éjszakában

  Az Night Mode-nak köszönhetően te lehetsz az éjszakák ura. Míg a manuális beállítások a háttérvilágítás bekapcsolását eredményezik, ezzel szemben a Night Mode esetén folyamatosan meg van világítva az óraszámlap, de éppen csak annyira hogy a szükséges adatokat le tudd olvasni. Nem kell aggódni a ki-be kapcsolás fázis miatt sem, ha beállítod a naplemente és a napfelkelte idejét. Plusz nem befolyásolja a készülék üzemidejét sem.

  Maradj a pályán

  A normál pálya hossza 400 m, viszont miért tapasztalunk eltérést egy-egy körön? Mert lehetetlen ugyanazt a kört megfutni minden egyes pillanatban. Nem ugyanazon az íven futunk vagy nem pontosan úgy rakjuk le a lábunkat ahogy az előző körben. A COROS új Track Run módjának saját algoritmusa biztosítja, hogy a pályafutásod és az edzéseid pontosan legyenek mérve, függetlenül attól, hogy melyik sávot választod. 

  További információ

  Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , , Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274