Évek óta azon dolgoztunk és azt kerestük hogyan lehetne a hajtáslánc egyszerre folyamatosan tiszta mégis hatékony és gördülékeny. Mindeféle olajat és zsírt is kipróbáltunk már, de ezek minden koszt vonzottak és a tisztításuk sem volt egy könnyű menet. Arról nem is beszélve hogy ha valami probléma, például lánc leugrás történt, annak visszarakása után mehettünk egyből haza egy alapos tisztításra. Na meg ki vágyik arra hogy a szépen és igényesen karbantartott bringája a zsír- és olajtengerben ússzon.

2019-ben megismerkedtünk a láncwaxolás fogalmával és egyből elnyerte a tetszésünket. Az ígéret szerint nem kell aggódni a zsírok és olajok okozta makacs szennyeződések miatt. A tisztítása is egyszerű egy waxolt láncnak és emellett még az élettartamát is megnöveli annak. Erről egy részletesebb cikket is írtunk amit itt olvashattok.

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a technológiai újítás és szeretnél búcsút inteni a lánctisztítás okozta gyötrelmeknek, akkor kérd waxolással együtt kedvenc láncodat. Ehhez csak annyit kell tenned hogy megrendelésnél válaszd ki a „Waxolást is kérek” lehetőséget.

Ha nem terveztél láncot venni, de sikerült meggyőznünk hogy érdemes waxolni akkor is keress minket bizalommal, biztosak leszünk benne hogy jó élményben lesz részed.

1–18 termék, összesen 26 db

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274