2023. november 30-ig leadott Carqon Cruise, Carqon Classic és Carqon Flatbed kerékpárok megrendelése mellé konfigurációtól függően 250.000,- Ft levásárolható ajándékutalványt adunk ajándékba! Ajánlatunk a készlt erejéig érvényes!
A mi életünkben is eljött a pillanat, hogy gyermekeinket is szállítani szerettük volna kerékpáron. Eleinte megoldottuk a dolgot az i:SY és QIO kerékpárokkal, de ahogy népesedtek családjaink, felmerült az igény a kategóriaváltásra. Ezért 2023-ban elkezdtük forgalmazni a Carqon teherkerékpárokat.

Hasonlóan a fenti gyártókhoz, a Carqon is a Bosch hajtásrendszerét és motorjait alkalmazza, ami már önmagában is jó hír, de hab a tortán, hogy ezekben a teherbringákban is a Gates Carbon Drive CDX fogasszíj gondoskodik az erőátvitelről és Nuvinci Enviolo fokozatmentes agyváltó oldja meg, hogy a legmeredekebb emelkedőn is fel tudjunk tekerni.

Miért tartjuk fontosnak a fenti komponenseket? Mert nagyon tartós és karbantartásmentes használatot biztosítanak. A fokozatmentes Enviolo 3.8 agyváltó gyakorlatilag tönkretehetetlen: bármekkora nyomatékot elvisel, mivel alakzáró hajtáselemek nélküli (nincs benne fogaskerék, ami törhetne) erőátviteli megoldást alkalmaz. A szintén karbantartásmentes GATES CDX Centertrack fogasszíjhajtás a lánchajtáshoz képest teljesen néma, nem koszolódik, nem kell kenni, és élettartama is sokszorosa a lánchajtásnak (15-20.000 km vs 2-3.000 km).

A három Carqon kerékpár ugyanarra a vázra épül, csak a felépítményük más. A Carqon Classic magas oldalfalú, kis ajtóval ellátott kerékpár. A Carqon Cruise kicsit egyszerűbb felépítésű, alacsonyabb „kádat” cipel. A Carqon Flatbed pedig egy igazi teherkerékpár platóval és rögzítőpontokkal.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274