webshop menü
No slides found.

Kijelzővédő fóliáinkat maximális gondossággal tervezzük meg, hogy teljesen méretpontosan illeszkedjen az elektromos kerékpárod kijelzőjére. A fólia alapanyagaként a méltán jóhírű XPEL Ultimate Plus autókarosszéria-védő fóliát használjuk.

Ez a fólia öngyógyuló képességű, ami azt jelenti, hogy megkarcolódása esetén a karcok pár perc alatt eltűnnek a fólia felületéről. A fólia alsó, lágy rétege kitölti a felületi egyenetlenségeket is, így ha netán már karcos lenne a kijelződ, azt is „újjá” tudja varázsolni és makulátlan állapotot kölcsönöz neki. A fólia UV álló, nem sárgul, és várható élettartama kb. 10 év, tehát nagyon sokáig nem kell foglalkozni a cseréjével.

A fólia felhelyezése igen egyszerű, otthon is elvégezhető, de a nálunk vásárolt fóliák por- és buborékmentes felhelyezését díjmentesen vállaljuk műhelyünkben.

Ha olyan kijelzőre keresel fóliát, amit nem látsz kínálatunkban, jelezd nekünk, és megtervezzük, legyártjuk! Ebben a cikkünkben bemutatjuk a fólia tervezési és gyártási folyamatát, illetve a felhelyezését is.

Fóliáink értékesítésére viszonteladói megkereséseket fogadunk, kedvező árazási konstrukcióval.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274