webshop menü

A kerékpársportban lehetsz amatőr vagy profi, de még ha hobbiról is szól a tekerés, a teljesítmény mindig központi kérdés.

Számos eszköz, mint a kerékpáros komputer, pulzusmérő, okosóra, pedálfordulatszám-mérő, különböző applikációk, stb. mérik, hogy mennyit, milyen gyorsan, milyen átlagban kerekeztünk. DE! teljesítményre még sosem kaptunk olyan pontos visszajelzést, melyet a hajtókarba épített wattmérő biztosít.

Objektív adatokkal szolgál, amit nem befolyásolnak külső tényezők (mint például egy pulzusmérő esetében), csupán a leadott erő/nyomaték, amely tisztán és egyértelműen mutatja a teljesítményt.

Az APPSolute Sport-nál mindig arra törekszünk, hogy a kerékpározásban előremutató technikai megoldások mögé sorakozzunk, ezért is vettük fel kínálatunkba a watt vagy más néven teljesítménymérőket  legyen szó indoor vagy outdoor kerékpározásról.

A legjobb és az iparágban úttörő gyártótól, az amerikai Stages Cycling-tól biztosítjuk számodra és kerékpárod számára a megfelelő méretű, hajtókarba integrált wattmérőt.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274