Wahoo kerékpáros kiegészítők

A Wahoo termékeit azért szeretjük, mert amellett, hogy professzionális sportolói igényeknek is megfelelnek, rendkívül felhasználóbarát módon kezelhetjük az eszközöket.

A Wahoo-t egy friss szemléletmódú, innovatív cégnek ismertük meg, akik – hozzánk hasonlóan – mindig a tökéletességre törekednek termékeik és szolgáltatásaik fejlesztésekor, és ezzel a szemléletmóddal mi is teljes szívből azonosulni tudunk.

A Wahoo márka számos termékével gyűjtöttünk már saját tapasztalatot is, ezeket megtalálod folyamatosan frissülő blogunkban.A cég méltán híres kerékpáros komputereiről, okosgörgőiről, pulzusmérő pántjairól. Egyedi igényedet írd meg nekünk, beszélgessünk róla személyesen vagy telefonon, és megoldást fogunk találni Számodra.

A Wahoo ELEMNT kerékpáros computerek új mércét állítanak sokoldalúságukkal és egyszerű kezelhetőségükkel. Próbáld ki, és meggyőződhetsz róla! Az ELEMNT termékeket akár több napra is oda tudjuk adni ingyen, kipróbálás céljából. Ha elvinnéd pár napra, kattints ide!

Okosgörgők és kiegészítőik beltéri edzésekhez. Virtuális kerékpározás a profikkal, ismerős ösvényeken. A zord téli időben sem kell lemondj az edzésekről, a Wahoo edzőgörgői élménnyé teszik a benti tekeréseket. Műhelyünkben egy komplett Wahoo görgő szettet is felállítottunk azoknak, akik belekóstolnának az okosgörgőzés világába!

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274