Wahoo ELEMNT BOLT

Az aktuális készletről érdeklődj!

79 990 Ft

219 € – fizethetsz euróban is!

Sokoldalú aerodinamikus kerékpáros GPS computer, egyszerű és átgondolt menürendszerrel.

Követhetsz előre betöltött edzéstervet, fel is fedezhetsz vele új utakat, és a beépített navigációnak hála, biztosan nem fogsz eltévedni.


Mennyiség

wahoo ELEMNT BOLT - Áramvonalas kialakítás

Wahoo ELEMNT BOLT - Több, mint egy szép komputer

A Wahoo ELEMNT BOLT és a hozzá tervezett integrált első konzol egy aerodinamikailag optimalizált rendszert alkot, és így segít csökkenteni a sebesség fenntartásához szükséges teljesítményt (Watt).

Wahoo ELEMNT BOLT - Szeli a szelet

A Wahoo ELEMNT BOLT oldala el van vékonyítva, és ezzel a régóta ismert és bevált aerodinamikai megoldással szinte szeli a szelet!

Wahoo ELEMNT BOLT - Maximális olvashatóság, minimális légellenállás

Az ELEMNT BOLT maximalizálja az olvashatóságot és minimalizálja a légellenállást. A légellenállás akkor sem növekszik jelentősen, ha az integrált első konzollal együtt kissé feljebb állítjuk.

Szélcsatornában tesztelve!

A Computational Fluid Dynamic (Számítógépes Folyadékdinamika) módszerével is tesztelték a Wahoo ELEMNT BOLT-ot. A módszer segítségével megfigyelhető, hogy a kerékpárost érő levegőáramlás hogyan alakul a kerékpár, tartozékok, és a kerékpáros alakjának, ruházatának függvényében. A teszt során a Wahoo ELEMNT BOLT-ot a konkurencia komputerével hasonlították össze.

Egy 40 km-es, 21 km / h átlagsebességű kör során a Wahoo ELEMNT BOLT computerrel 12,6 másodperccel gyorsabb leszel annál a versenytársadnál, aki egy más típusú kerékpáros GPS-t használ.

Ha kissé megdöntöd a jelenlegi kerékpáros komputeredet, hogy a képernyőt jobban le tudd olvasni, akkor a légellenállás jelentősen megnő, ami lassítja a tempót. Ezzel ellentétben, az ELEMNT BOLT konzoljának megdöntése nem befolyásolja érdemlegesen a légellenállást.

A BOLT a csomagban található aero konzol használatával egy olyan rendszerré válik, ami körülbelül 1,1 Watt teljesítményt takarít meg a vezető GPS-computerekhez képest.

Wahoo ELEMNT BOLT - Légellenállás teszt

Wahoo ELEMNT Companion app

Az ingyenesen letölthető ELEMNT Companion alkalmazás segítségével egyszerűen konfigurálhatod a BOLT-ot.

A telefonod érintőképernyőjén könnyedén beállíthatod az adatképernyőkön megjeleníteni kívánt értékmezőket, szinkronizálhatod a GPX fájlokat, így a navigálás indításához csak a START gombot kell megnyomnod a készüléken. A Bluetooth vagy ANT+ szenzorokat is az applikáció segítségével tudod a legegyszerűbben összekapcsolni.

Wahoo ELEMNT BOLT - Companion alkalmazás

QuickLook LED-ek

A készülék tetején található LED-ek beállítástól függően, teljesítmény adatok (pl. pulzusszám) alapján vagy a navigációs szoftver értesítései szerint különböző színekben és intenzitással villognak.

Wahoo ELEMNT Bolt - Fordulj jobbra!

Nézőpont kérdése!

Az oldalsó gombokkal könnyedén belenagyíthatsz az adatmezőkbe, vagy lekicsinyítheted a méretüket, hogy több információt láthass.

Wahoo ELEMNT Bolt - Nézet választás, nagyítás

100% vezeték nélkül

A Wahoo termékeit valóban vezeték nélkül használhatod. Felejtsd el a laptoppal való szinkronizálást! Nincs szükség kábeles kapcsolatra, sem a szoftverfrissítéséhez, sem a túrák szinkronizálásához, de még a térképszoftver letöltéséhez sem. A szinkronizáció és eszközcsatolás WiFi, Bluetooth és ANT+ csatornákon történik.

Wahoo ELEMNT Bolt - 100% vezeték nélkül

Külvilág kizárva – Vagy mégsem?

A Wahoo ELEMNT Bolt igény esetén meg tudja jeleníteni a telefonod értesítéseit (üzenetek, email, hívások), így nem maradsz le semmilyen fontos eseményről, ugyanakkor figyelmen kívül hagyhatod a kevésbé fontos értesítéseket. Mindezt anélkül, hogy elő kellene venned a telefonodat.

Wahoo ELEMNT Bolt - Kapcsolatban maradsz a külvilággal

Vezess el bárhova!

Meglátogatnád a legközelebbi pihenőt? Ennél egy jó ebédet? Nyisd meg az ELEMNT Companion app-ot, és keress helyeket, vagy írj be pontos címet. Ha kiválasztottad úticélodat, az útiterv megjelenik a Bolt-on, és az kanyarról kanyarra végigvezet az úticélodig. A telefonodat el is teheted, az ELEMNT Bolt bárhova elvezet!

Wahoo ELEMNT Bolt - Vigyél bárhova, navigáció

TURN-BY-TURN Navigáció

Kanyarról kanyarra pontos iránymutatást kapsz a “Vezess el bárhova” funkció használatával, vagy akár a Komoot-ról, Ride with GPS-ről vagy más GPS-útvonaltervezőről letöltött útvonal betöltése után. Az útvonalak egy mozdulattal feltölthetőek a Bolt-ra, természetesen vezeték nélkül.

ELEMNT Bolt - Turn-by-turn navigáció

Élő helyzetkövetés

Az élő követési funkció lehetővé teszi azt, hogy az ELEMNT companion applikáción keresztül megoszd másokkal a valós poziciódat. Így a család nem veszít szem elől, könnyen össze tudsz hozni egy találkozót a barátokkal, de akár az edződ is figyelemmel kísérheti a munkát. Ez a funkció csak akkor érhető el, ha mobilinternet-képes eszköz is van nálad.

Wahoo ELEMNT Bolt - Élő követés funkció

Okosgörgő-kompatibilis

Az ELEMNT Bolt képes együttműködni okosgörgőkkel, amelyek a következőek: KICKR, KICKR CORA és KICKR SNAP. Elérhető például egy olyan funkció, hogy a mentett edzéseidet elindítva a Wahoo okosgörgő a szintrajzot figyelembe véve állítja be az ellenállást.

Wahoo ELEMNT Bolt - Görgős edzések

STRAVA Live Segments

A Wahoo ELEMNT Bolt tökéletesen támogatja a STRAVA Live Segments funkcióját, hogy menet közben pontos képet kapj az aktuális helyzetedről és megadja Neked az extra lökést, amivel legyőzheted magad és másokat!

Wahoo ELEMNT Bolt - STRAVA Live Segments funkció

További jellemzők

Vezetéknélküli kapcsolatokA Wahoo termékeit valóban vezeték nélkül használhatód. Felejtsd el a laptoppal való szinkronizálást. Nincs szükség kábeles kapcsolatra, sem a szoftverfrissítéséhez, sem a túrák szinkronizálásához, de még a térképszoftver letöltéséhez sem. A szinkronizáció és eszközcsatolás WiFi, Bluetooth és ANT+ csatornákon történik.
GPSIntegrált GPS egyszerű és áttekinthető térképekkel, amelyek a világ bármely részén elérhetőek.
Mentett helyekMentsd el a kedvenc helyeidet a Wahoo ELEMNT BOLT-ra, vagy vedd fel az ELEMNT companion applikációban ezeket. Így bármikor eljuthatsz ezekre a helyekre a beépített navigáció segítségével.
Testreszabható oldalak a kijelzőnAz ELEMNT companion applikáción keresztül villámgyorsan be tudod állítani, a három főképernyőn megjeleníteni kívánt adatmezőket. Nincs szükség a készülék fizikai gombjaira, egyszerűen vezeték nélküli kapcsolaton keresztűl megoldható a testreszabás.
Kétcsatornás technológiaMind a Bluetooth és mind az ANT+ csatornák lehetővé teszik külső szenzorok csatlakoztatását.
Programozható ledcsíkA készülék tetején található LED-sziget, beállítástól függően, vagy a teljesítmény adatok alapján vagy a navigációs szoftver értesítései szerint, különböző színekben és intenzitással villognak.
Díjmentesen elérhető világtérképMinden Wahoo felhasználó számára elérhetőek az alábbi térképek, amelyeket a ELEMNT companion applikáció segítségével tudsz telepíteni: Európa, Észak-Ameriak, Ázsia, Oroszország, Óceánia, Dél-Amerika.
Élő követési funkcióAz élő követési funkció lehetővé teszi azt, hogy az ELEMNT companion applikáción keresztül email vagy üzenet formájában megosztásra kerülhessen a valós idős poziciónk. Így a család nem veszít szem elől, könnyen össze tudsz hozni egy találkozót barátokkal, és az edződ is figyelemmel kísérheti a munkát. Ez a funkció csak akkor éred el, ha mobilinternet képes eszköz is van nálad.
Értesítési funkciókAktív mobilinternettel rendelkező készülék párosítás után lehetőségünk van arra, hogy a fontos üzeneteket, vagy hívásokat a Wahoo kijelzőjén megjeleníthessük. Ez természetesen a ne zavarjanak funkció aktiválásával kiiktatható.
Vezeték nélküli autómatikus útvonal letöltés és edzés feltöltésAmennyiben az ELEMNT companion applikációt összekapcsoltad a Strava, Komoot, Single Tracks, MTB Projekt alkalmazásokkal, és engedéjezve van a megosztás, úgy a túra befejezése után automatikusan felkerülnek tekerések a kiválasztott közösségi oldalra. Ugyanez igaz a másik irányba is, amikor például a Komoot weboldalán tervezünk egy túrát és mentés után már láthatjuk is azonnal az ELEMNT companion app-ban.
Utak szinkronizálása Bluetooth-onAmennyiben nincs aktív WiFi hálózatunk, úgy a készülék és az okos telefon között Bluetooth csatornán folyik a kommunikáció, tehát a generált vagy letöltött .gps fájlok szinkronizálása bárhol elérhető.
KICKR okosgörgő vezérlésAz ELEMNT BOLT képes együttműködni okos görgőkkel, amelyek a következőek: KICKR, KICKR CORA és KICKR SNAP. Elérhető például egy olyan funkció, hogy a mentett edzéseidet elindítva a Wahoo okosgörgő a szintrajzot figyelembe véve állítja az ellenállást.

Specifikáció

 • Modellszám: WFCC3
 • Fizikai méretek: 74.6mm x 47.4mm x 22.1 mm
 • Kijelző mérete: 2.2″ (56mm)
 • Súly: 62.4 gramm
 • Akkumulátor: micro USB-vel tölthető beépített telep
 • Üzemidő: 17 óra
 • Vízvédettségi besorolás: IPX7
 • Támogatott műholdak: GPS, GLONASS, BEIDOU, Galileo, and QZSS
 • Működési hőmérsékleti tartomány: -20°C – 50°C (-4°F – 122°F)

Mi van a wahoo ELEMNT BOLT dobozában?

 • ELEMNT BOLT kerékpáros GPS computer
 • Integrált kormányra rögzíthető aero tartó
 • Kormányra és stucnira felhelyezhető foglalat

Garancia

A wahoo hivatalos forgalmazójaként cégünk a világon bárhol vásárolt wahoo termékek garanciális ügyintézésében tud segíteni.

Kompatibilis eszközök

 • iPhone: iPhone 4S vagy újabb modell
 • Android 5.1 okostelefonok (Bluetooth Smart)

Wahoo ELEMNT BOLT teszt

Egy bringás barátunk Bertók Jani tesztelte is a terméket, írása itt olvasható.

Érdekelhetnek még…

Úgy véljük, hogy ezek a termékek is érdekesek lehetnek számodra.

wahoo ELEMNT ROAM
Bérelhető!

Wahoo ELEMNT ROAM

Raktáron 129 990 Ft

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274