Wahoo KICKR BIKE kerékpár szimulátor

1 099 990 Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Helyette ezt a terméket ajánljuk:

A KICKR BIKE nem csak egy intelligens szobakerékpár, hanem egy vérbeli edzőgép, amely elhomályosítja a határvonalat a virtuális tekerés és a kültéri kerékpározás között.

🇭🇺

A Wahoo KICKR BIKE kerékpár szimulátor-t a Wahoo hivatalos, magyarországi partnereként értékesítjük.

Miért fontos ez?

Kifutott termék, már nem rendelhető. frissítés


Mennyiség

A KICKR BIKE egy innovatív “szobakerékpár”, amely testreszabható sebességváltóval és integrált emelkedő és lejtő szimulátorral rendelkezik.

A Wahoo KICKR legendás lendkerék technológiájának köszönhetően +/- 1% -os pontossággal méri a teljesítményt. A valós idejű emelkedő szimulátor akár 20%-os mászást és -15%-os lejtőzést is képes szimulálni, így a görgőzés még valósághűbb élmény lesz. Robusztus acél- és alumíniumszerkezete jól viseli a legkeményebb edzéseket is.

A Wahoo Fitness alkalmazás az aktiváláskor végigkalauzol a KICKR BIKE 5 ponton történő testreszabásán, így elérhető a saját kerékpárod geometriája, és akár a jól bevált nyergeddel, saját kormányoddal és kedvenc pedáloddal is használhatod ezt az okosgörgőt.

A KICKR BIKE virtuális váltórendszere tökéletesen reprodukálja a vezető márkák (SRAM, Shimano, Campagnolo) által gyártott mechanikus vagy elektromos váltórendszerek működését. Kiválaszthatjuk, hogy a mekkora hátsó sorral és milyen kiosztású lánctányérokkal tekernénk szívesen.

A KICKR BIKE zökkenőmentesen együttműködik más Wahoo termékekkel, és mint minden Wahoo okosgörgő, a KICKR BIKE is kompatibilis a legnépszerűbb edzőalkalmazásokkal, mint például a The Sufferfest, Zwift, TrainerRoad és így tovább!

Tekerési élmény

A KICKR BIKE óriási lendkereke, belső motorféke és bevált algoritmusokon alapuló vezérlése pontos és valósághű edzéseket tesz lehetővé.

Pontos

Pontos erőátviteli vezérlésével (+/- 1%) és több, mint 2200 Watt-os ellenállási teljesítményével a KICKR BIKE megbízható adatokkal és pontos erőátviteli tartományokkal szolgálja a legnehezebb versenyeket és útvonalakat.

Hangtalan

A kiegyensúlyozott, ékszíjjal hajtott motor és a sokéves mérnöki tapasztalat eredménye a gyakorlatilag hangtalan tekerési élmény.

Strapabíró

A KICKR BIKE a többi Wahoo okosgörgőhöz hasonlóan strapabíró, masszív anyagokból készült, így akárhogy terheled, meg sem fog moccanni, és bármit kibír.

Az edzés új szintje

A KICKR BIKE valós időben tudja imitálni a terepviszonyok változását, így edzés közben átélheted a meredek mászásokat és a pihentető lejtőket.

Wahoo KICKR BIKE - Emelkedők és lejtők

Emelkedők és lejtők

A KICKR BIKE gyorsan kiemelkedik vagy lesüllyed az akár 20%-os emelkedő vagy -15%-os lejtő meredekségének megfelelően, így a mászós edzések dinamikusabbak, mint valaha.

Wahoo KICKR BIKE - Legendás tekerési élmény

Legendás tekerési élmény

A KICKR BIKE felépítése és műszaki megoldásai a KICKR okosgörgők által lefektetett alapokon nyugszik, amiket megbízhatósága miatt választ megannyi világhírű sportoló.

Wahoo KICKR BIKE - Virtuális fékezés

Virtuális fékezés

Az olyan innovatív megoldások, mint a lejtőszimuláció, ami aktív fékezést is igényel, eddig nem tapasztalt valósághű érzetet adnak a beltéri tekeréseknek.

Virtuális hajtáslánc

A KICKR BIKE programozható virtuális hajtásláncával tökéletesen tudod reprodkálni neves gyártók hajtásláncát. Válaszd ki az éppen szükséges áttételt, a sebességek számát, vagy akár a fogak számát.
Wahoo KICKR BIKE - Váltók imitálása

Kéznél van minden

A KICKR BIKE váltója és kapcsolói kézreállóak, és intuitív módon teszik lehetővé a fokozatok kapcsolását, az emelkedés és lejtés manuális beállítását. Az extra gombok a jövőben érkező új funkciókat is magabiztosan várják.

Wahoo KICKR BIKE - Emelkedő vezérlés

Emelkedő-vezérlés

A bal oldali váltókat tetején lévő gombokkal vezérelheted az emelkedés vagy lejtés fokát tekerés közben, így jobban megmozgathatod a „mászóizmokat”.

Wahoo KICKR BIKE - Programozható gombok

Programozható gombok

Számos gomb egyedileg programozható és a jövőbeli szoftverfrissítések is hozhatnak újabb funkciókat számukra.

Wahoo KICKR BIKE - Virtuális váltás

Virtuális váltás

A KICKR BIKE váltója nemcsak a kinti bringád pontos fokozatait tudja reprodukálni, hanem érezhető, haptikus visszajelzést is a váltásról.

Wahoo KICKR BIKE - Digitális kijelző

Digitális kijelző

A KICKR BIKE kijelzője egyértelműen és világosan mutatja az aktuális fokozatot, segítségével a hatékonyan tudod beosztani erődet edzés során.

Egyszerű testreszabás

A logikus felépítésű és egyszerűen használható Wahoo Fitness applikáció segítségével könnyen be tudod állítani a KICKR BIKE méreteit, hogy az pontosan megegyezzen a kinti bringád méreteivel.

Wahoo KICKR BIKE - Méretprofil

Méretprofilok

GURU, Retül, vagy Trek kerékpáros méretbeállítással kompatibilis.

Wahoo KICKR BIKE - Kamerás méretezés

Mérési segítség

Készíts egy képet a bringádról, helyezz el pár pontot, és mérj!

Wahoo KICKR BIKE - Beállítás testméret alapján

Testméretek

Megadhatod magasságodat, lábszárhosszodat és ülési pozíciódat.

Teljesítmény – Kényelmesen

Állítsd be a nyeregmagasságot, a hajtókar hosszát, előrehajlást és sok mást a kényelmes ülőpizícióhoz, és ezáltal a legjobb teljesítményhez.

Wahoo KICKR BIKE - Előrenyúlás beállítása

Reach

A nyereg elülső csúcsa és a kormánycső középpontja közötti vízszintes távolság.

Wahoo KICKR BIKE - Kormánymagasság beállítása

Stack

A középcsapágy tengelye és a kormánycső középpontja közötti függőleges távolság.

Wahoo KICKR BIKE - Hátranyúlás beállítása

Setback

A középcsapágy tengelye és a nyereg elülső csúcsa közötti vízszintes távolság.

Wahoo KICKR BIKE - Nyeregmagasság beállítása

Nyeregmagasság

A középcsapágy tengelye és a nyeregprofil vízszintes középpontja közötti távolság.

Wahoo KICKR BIKE - Vázmagasság beállítása

Vázmagasság

A felsőcső és a padló közötti távolság.

Wahoo KICKR BIKE - Hajtókar hossz beállítása

Hajtókar hossz

A középcsapágy tengelye és a pedál tengelye közötti távolság.

Menj a saját szetteddel

Hála a szabványoknak, a KICKR BIKE-ot úgy tudod felszerelni a kedvenc alkatrészeiddel, mint bármely más bringát.

Wahoo KICKR BIKE - Saját nyereg

Saját nyereg

Csakis a saját, jól megszokott nyergeddel tudod a legjobb teljesítményt nyújtani.

Wahoo KICKR BIKE - Saját pedál

Saját pedál

Egy hajtókaron ötféle hossz közül választhatsz. Csak add hozzá a pedálodat, és indulás!

Wahoo KICKR BIKE - Saját kormányszett

Saját kormány

Saját stucni, kormány és bandázs: Pont olyan, mint amit másik bicikliden megszoktál.

A teljes edzési élmény

A KICKR BIKE tökéletes összhangban működik együtt a többi Wahoo termékkel, hogy a legteljesebb edzésélményt nyújtsa.

KICKR BIKE kiegészítő csomagok

Egy kerékpár, több felhasználó

A könnyen és széles skálán állítható vázgeometriának köszönhetően sokan használhatják a KICKR BIKE-ot, így csapatban, edzőtermekben és családban is kivitelezhető a többfelhasználós alkalmazás.

Specifikáció

CikkszámWFBIKE1
Szállítási méretek1350 mm x 340 mm x 880 mm
Tömeg42 kg
HajtásláncÉkszíj
Ellenállás típusaElektromágneses
Pontosság+/- 1%
Vezetéknélküli szoftverfrissítésekIgen, a Wahoo Fitness app-on keresztül
KapcsolatANT+ FEC és Bluetooth
KompatibilitásiOS, Android, PC (Mac és Windows)
Felhasználó magassági tartománya152 cm – 193 cm
Felhasználó maximális tömege113 kg
Tápellátás100-240V, 50/60 Hz, 2.5A Max
Lendkerék tömege5.8 kg
Hajtókar hossza165 mm, 167.5 mm, 170 mm, 172.5 mm, 175 mm
Maximális szimulált emelkedés20%
Maximum szimulált lejtés-15%
Maximális leadott teljesítmény2200 Watt

Mi van a dobozban?

 • KICKR BIKE
 • Hálózati tápegység
 • Imbuszkulcs-készlet
 • Platform pedálok
 • Kormányszett
 • Nyeregcső és nyereg

Garancia

A Wahoo hivatalos forgalmazójaként cégünk a világon bárhol vásárolt wahoo termékek garanciális ügyintézésében tudunk segíteni.

Bónusz a Wahoo-tól

Amikor regisztrálod KICKR-t a Wahoo Fitness alkalmazásban, kapsz egy promokódot, amivel ingyenesen használhatod a Wahoo saját fejlesztésű Sufferfest alkalmazását.

A Wahoo rövid angol nyelvű termékleírása a KICKR BIKE-ról:

KICKR BIKE offers unprecedented innovations such as integrated grade changes, customizable gearing, and simulated shifting to create the most powerful, personalized, and realistic indoor training experience.

Using KICKR’s legendary flywheel technology, the KICKR BIKE creates unparalleled responsiveness and power accuracy of +/- 1%. Real-time grade changes will match ascents of up to 20% and descents of -15% while allowing you to maintain speed and truly replicate the sensation of riding outdoors. Its robust steel and aluminum construction will withstand the hardest rides – even if your legs don’t.

The Wahoo Fitness app will guide you through an easy set-up of the five points of adjustability on the KICKR BIKE. Choose from either using professional bike fit measurements, taking a photo to measure your bike, or entering body measurements to personalize the fit to the exact geometry of your outdoor bike. The KICKR BIKE can also be customized with your own handlebars, pedals, and saddle.

The virtual shifting technology of the KICKR BIKE is programmable to match the exact gear ratios, number of speeds, cassette tooth count, and group set from the leading manufacturers – SRAM, Shimano, and Campagnolo. A digital display clearly communicates both gearing and grade so you always know where you are during every stage of the ride.

KICKR BIKE seamlessly integrates with other Wahoo products and easily pairs to your ELEMNT GPS bike computer, smartphone, tablet, or PC. As with all Wahoo smart trainers, KICKR BIKE is compatible with the most popular training apps such as The Sufferfest, Zwift, TrainerRoad and more! KICKR BIKE is not only a smart bike – it’s a training machine that blurs the line between virtual and reality.

 • Part Number: WFBIKE1
 • Shipping Dimensions: 54″ x 14″ x 35″ (1350 x 340 x 880 mm)
 • Product Weight: 93 lbs (42 kilograms)
 • Drivetrain: Belt Drive
 • Resistance Type: Electromagnetic and enhanced motor
 • Power Accuracy: +/- 1%
 • Wireless Software Updates: Yes, via the Wahoo Fitness app
 • Connectivity: ANT+ FEC and Bluetooth
 • Device Compatibility: iOS, Android, PC (Mac and Windows)
 • User Height Range: 5 feet (152 cm) to 6 feet 4 inches (193 cm)
 • Max User Weight: 250lbs
 • Power Requirements: 100-240V, 50/60 Hz, 2.5A Max
 • Flywheel Weight: 13 lbs plus enhanced motor
 • Crank Arm Lengths: 165, 167.5, 170, 172.5, and 175
 • Maximum Simulated Grade: 20%
 • Minimum Simulated Grade: -15%
 • Maximum Power Output: 2200 Watts

Tudnivalók a jótállásról

 • Külföldi beszerzésű Wahoo KICKR BIKE kerékpár szimulátor garanciális problémája esetén csak a külföldi forgalmazónak lehet visszaküldeni a terméket, mivel a magyar képviseletnek nincsen jogosultsága az ügyet intézni. Ilyen esetekben sajnos mi sem tudunk közreműködni az ügyintézésben.
 • A tőlünk vásárolt termékek esetében – hivatalos Wahoo viszonteladóként – gördülékeny ügyintézéssel segítjük bármilyen probléma megoldását.
 • Arra törekszünk, hogy egy meghibásodott terméket lehetőleg azonnal ki tudjunk cserélni raktárkészletről. Így nem kell kisegítő lehetőségeket keresned az edzésed folytatásához.
 • Nem garanciális ügyekben is szívesen állunk rendelkezésre, javítás és pótalkatrész-beszerzés sem jelent gondot számunkra.
 • Természetesen minden tekintetben megfelelünk a magyar jogszabályoknak a jótállási és szavatossági feltételeket illetően.

További információ

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274