webshop menü

Az APPSolute Sport eBike szerviz elsősorban eBike-ok, illetve felső kategóriás gravel kerékpárok és MTB-k szervizével, karbantartásával valamint építésével foglalkozik. A hangsúlyt az építés és szerelés minőségére fektetjük. Minőségi célszerszámokkal és megoldásközpontú szemléletünkkel felvértezve, lelkiismeretesen dolgozunk – úgy mintha a saját kerékpárunkat javítanánk.

Bosch eBike Expert hivatalos szerviz

Elektromos kerékpárok szervizelése

Szervizünk mindkét alapítója sikeresen elvégezte a piacvezető Robert Bosch GmbH minősítő képzését, így Sport részlegünk hivatalos Bosch eBike szervizpartner. Műhelyünket felszereltük a a Shimano eBike rendszerek szervizeléséhez szükséges célszerszámokkal, valamint a Shimano PCE-2 diagnosztikai eszközzel is. Így mind hardveres mind szoftveres hibák esetén állunk rendelkezésedre.

Sram AXS és Shimano Di2 elektromos váltók

Elektromos váltórendszerek

Folyamatosan figyeljük az új trendeket és igyekszünk elsőként beszerezni, kipróbálni a kerékpáripar újdonságait. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a kerékpáriparban jelen lévő elektronikai alkatrészeknek. Szervizünkben rendelkezésre állnak az elektromos kerékpárgyártók szoftveres és hardveres javításához szükséges szoftverek, és szerszámok – illetve a mindezek mellett elengedhetetlen kerékpárszervizes tudástár is. A Sram AXS és Shimano Di2 rendszereket napi szinten használjuk saját bringáinkon. Kihívásokat vadászva szívesen tervezünk egyedi elképzelések alapján Di2 rendszereket, akár Sram AXS, eTAP alkatrészekkel ötvözve.

Lánc waxolás olajozás helyett

Lánc waxolás

Megelégeltük, hogy olajos láncaink állandó tisztításra szorulnak. A folyamatos karbantartás időigényes és nem túl környezetbarát. Ezért úgy döntöttünk, hogy új utakat keresünk és kipróbáljuk láncaink viaszos waxolásást. A Squirt Chain Lube kenőanyaggal kezdtük az átállást, majd következett a Molten SpeedWax – Rony Kuba és a zerofrictioncycling ajánlásai alapján.

Ultrahangos tisztítás

Ahhoz, hogy a láncwaxolást profi szintre emelhessük, szükségünk volt egy ultrahangos tisztítóra. A technológia nem volt ismeretlen számunkra, hiszen Apple részlegünkön több ilyen eszköz is üzemel. eBike szervizünkben egy 10 literes kádat használunk amelyben komplett hajtásláncokat – legyen szó akár az óriási Sram EAGLE 10-50 hátsó sorokról – is fémtisztára tudunk mosni. Az ultrahangos mosást láncok esetén több fázisban végezzük el.

Szerszámválasztás

Az APPSolute-tal szerzett több mint 10 éves szervizes tapasztalatunk nagy előnyt jelentett a megfelelő szerszámkészlet összeállításában is. A javításokhoz, csak prémium minőségű eszközöket alkalmazunk. Az utóbbi egy évben a szerszámok keresése, és a különböző szabványok megismerése tette ki szabadidőnk jó részét, aminek eredményeként sikerült jó kapcsolatokat kiépítenünk a piacvezető szerszámgyártókkal. A szerelésekhez használt eszközeink túlnyomórészt a kedvenc gyártónktól, a szlovén UNIOR TOOLS-tól érkeznek, de szívesen dolgozunk a PARK TOOL szerszámaival is. Emellett van egy-két TOPEAK és Syncros eszközünk, amit szintén nagy megelégedettséggel használunk.

Betérő vándoroknak

Bosch akku töltés Nincs nyomatékkulcsod, de szeretnél megbizonyosodni arról, hogy a gyári értékeknek megfelelően vannak-e rögzítve a csavarjaid? Keress minket bátran szívesen ellenőrizzük a nyomatékokat.

Úgy érzed, hogy nincs elég töltöttség az eBike-od akkumulátorában? Add be hozzánk és amíg megebédelsz feltöltjük Neked!

Otthon felejtetted a pumpádat és laposnak érzed a gumidat? Ha útba esünk, gurulj felénk és felpumpáljuk Neked!

Garancia

Az Apple készülékek javításában szerzett tapasztalataink biztos alapként szolgálnak kerékpárszervizünkben, ahol a minőségre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt és jól bevált mottónkat követjük: javíts úgy mintha a sajátodat javítanád!

Legyen szó hozott alkatrészről vagy általunk megrendelt darabról, az elvégzett munkákra mindkét esetben garanciát vállalunk. Hozott alkatrész esetén a garanciális ügyintézés a Te feladatod, az általunk biztosított alkatrészek jótállását legtöbbször soron kívül intézzük.

Hozott alkatrészek

A kerékpárpiacon nem igazán lehet utángyártott alkatrészeket vásárolni, így Sport részlegünk vállalja az általad hozott alkatrész felszerelését is. Alkatrészrendelés előtt szívesen állunk rendelkezésre, ha bizonytalan vagy kompatibilitás terén, és előfordulhat az is, hogy kedvezőbb ajánlatot tudunk adni az alkatrészekre a külföldi online cégeknél.

Ha velünk szeretnél szervizeltetni, de nem tudod átvenni a megrendelt alkatrészeidet, akkor megadhatod szervizünk címét, ahol mi nyitvatartási időben fogadjuk a csomagodat!