“Minden deszkás sport a szörfön alapul” -ez volt a mottója Kyle Doerksen-nek, amikor 8 éve belevágott a Onewheel fejlesztésébe.

2013 végére elkészült a prototípus, ami annyira ígéretes fogadtatásra lelt. Hamarosan Kickstarter projekt lett belőle, hirtelen megsokasodott Kyle követőinek száma és igény lett több darab gyártására.

Kyle magához hasonló bátor, innovatív mérnökökkel és csapattal vette körbe magát, így indítva útjára egy igazi sikertörténetet, ami deszkás (és talán nem deszkás) körökben a szabadság és az önfeledt élmény egyik szimbólumává vált.

Onewheel_image 2

A kulcsa az egésznek, hogy mindenki, aki fejleszt és dolgozik a Onewheel csapatában, használója is egyben. Szóval első kézből jönnek az öteltek és maguk is egy olyan közösséget alkotnak, ami irigylésre méltó.

Ráadásul az otthona a Onewheel-nek nem más, mint a legendás Santa Cruz, ami a gördeszkák, (számunkra nagyon kedves) MTB és szörf fellegvára is egyben.

Mi a célja a Onewheel deszkáknak? -úgy fogalmaznak, hogy “Destroy Boredom”, ami valószínűleg sikerül is nekik, mert nincs az az ember, aki egyszer rááll és utána nem töltene minden percet a deszkán.

 

Életérzés? Az image videó mindent elmond. Ha megnézted, Te is a részesévé akarsz válni.