A Scott Sports (korábbi nevén Scott USA) egy innovatív, energikus svájci vállalat, amely jelenleg a kerékpáripar egyik vezető gyártója. Emellett a sísportban is meghatározó piaci szereplő.

A cég története

Egy amerikai mérnök és síelő Ed Scott 1958-ban alapította vállalkozását, amit saját nevére keresztelt. Gyártói karrierje az alumínium síbotok forradalmian új találmányával kezdődött. Ezek a szuper könnyű és stabil eszközök, helyettesítették a bambuszból és acélból készült síbotokat.

1978-ban a cég tovább terjeszkedett Európába, és a cég székhelye Fribourg-ba (Svájc) költözött. Ekkortájt változott meg a márka elnevezése is.

A 80-as évektől kezdve napjainkig folyamatos újdonságokkal lepik meg a kerékpáros világot és apró optimalizálásaikkal évről évre javítanak  a kerékpárversenyzők teljesítményén is.

2011-ben jelentek meg a cég első eBike-jai, E-Sub and E-Sportster néven, innentől kezdve pedig folyamatosan fejlődik a vállalat az elektromos kerékpárok piacán is, napjainkban ennek az ágnak is egyik piacvezető márkájává vált.

A cég történetéről további érdekességek a kapcsolódó Wikipedia oldalon olvashatók.

Küldetés

A vállalat fő célja, hogy innovatív felszerelést biztosítson a sportolóknak, amelyekkel a határaikat még jobban kitolhatják. A cég hisz a személyes ambíciókban, a szenvedélyben, valamint az innovációban, a technológiában és a dizájnban.

Scott eBike kínálatunk

Jópár Scott eBike-kal, MTB-vel szereztünk már saját tapasztalatot is. Az általunk forgalmazott modelleket ezen az oldalon találod, de érdeklődj akkor is, ha valamelyik modellt még nem látod – kínálatunkat folyamatosan frissítjük!

Scott márka története, Scott eBike-ok

A cég hivatalos honlapja: www.scott-sports.com

1–15 termék, összesen 82 db