Nagyköveti programunk

Mi az APPSolute Sportnál csak olyan gyártók termékeivel foglalkozunk, amikről a tapasztalataink alapján az derült ki, hogy tartósak, megbízhatóan működnek és örömöt okoz a használatuk. Legyen szó egy kerékpárról, egy LED lámpáról vagy akár egy edzőgörgőről, mi mindig megkeressük a lehető legjobb választást, hiszen mi magunk is ezeket a termékeket fogjuk használni. Ezzel az üzleti szemlélettel tudunk hitelesek maradni, és emiatt választ minket megannyi Ügyfelünk: tudják, hogy amit mi ajánlunk, az megoldást fog jelenteni a felmerült igényre.

Nagykövet kerestetik!

Családi vállalkozásunk fejlesztéséhez a fenti szemléletmód adja az alapot, de ez nem elég a dinamikus fejlődéshez: szükség van Rád is! Ugyanis ahhoz, hogy minél több Ügyfél megismerhessen bennünket, szükségünk van arra, hogy egy-egy termékcsoportnak legyen egy Nagykövete. A Nagykövet az adott téma vagy termék szakértője, és online vagy offline csatornákon vagy keresztül elérhető az érdeklődők számára; el tudja mondani őszinte tapasztalatait az általa képviselt termékekről, és valódi, értelmezhető vásárlási tanácsot tud adni a leendő Ügyfeleinknek.

Mit nyújtunk Nagyköveteink számára?

 • Annak a kiválasztott terméknek vagy termékcsoportnak a nagyon kedvező árú vásárlási lehetőségét, aminek a nagykövete szeretne lenni.
 • Ismerősöknek kedvezmény a vásárlásokból, levásárolható visszatérítés vásárlásaik után.
 • Díjmentes kipróbálási és tartós használati lehetőség bizonyos termékeinkre.
 • További kedvezményes vásárlási lehetőség Apple és Sport szaküzletünkben.
 • Kedvezményes kerékpárbérlési és kamerabérlési lehetőség.
 • Bejárás műhelyünkbe, soron kívüli terméktámogatás és segítségnyújtás.
 • Céges programjainkon való részvételi lehetőség.

Mit várunk Nagyköveteinktől?

(Nem kell megfelelni a lista összes elemének, de minél sokoldalúbb vagy, annál jobb!)

 • Tesztek, cikkek, túraleírások írása, videókészítés, fotózás a képviselt témakörben.
 • Tartalmak megosztása Facebook-on, Instagram-on és más online felületeken (pl. blogunk).
 • Szereplés Youtube videóinkban.
 • Cégünk népszerűsítése ismeretségi körben.
 • Tapasztalatok megosztása a potenciális vásárlókkal.
 • Megjelenés sportversenyeken az APPSolute Sport képviseletében.

Hogyan jelentkezhetek?

Ha szimpatikus a szemléletünk és magadra ismersz a fenti sorokból és úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál velünk egy-egy márka vagy termék népszerűsítésében, írj nekünk egy rövid bemutatkozást és motivációs levelet, amiben leírod, mik lennének a terveid Nagykövetként. Ezt követően felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszéljük az együttműködésünk részleteit. Akkor is jelentkezz, ha van egy termék, amivel még nem foglalkozunk, de szerinted mindenképpen érdemes volna kipróbálnunk és felvenni a kínálatunkba és ehhez Te is hozzá tudsz tenni valami extrát! Akkor is jelentkezz, aa nincsen Facebook vagy Instagram fiókod, de tudod magadról, hogy egy adott termékről Te tudsz a legtöbbet, mert annyira beleástad magad a témába! Nem kell profi fotósnak vagy videósnak lenned ahhoz, hogy jelentkezz: az őszinte és hiteles információátadás sokkal fontosabb, mint a hibátlan felvételek!

Ha ismersz valakit, akit szívesen ajánlanál Nagykövetnek, küldd el neki ezt az oldalt! Köszönjük!

Várunk Nagykövet-csapatunkba!